OTELA DEVOJČICU OD 11 GODINA, ONO ŠTO JE PLANIRALA SA NJOM... Kazna koju je dobila će vas SLEDITI, da li je REALNO?
Oteta devojčica, Ilustracija, Foto: Profimedia

SRAMOTNO

OTELA DEVOJČICU OD 11 GODINA, ONO ŠTO JE PLANIRALA SA NJOM... Kazna koju je dobila će vas SLEDITI, da li je REALNO?

Ovaj slučaj, kao i izrečena presuda, izazvali su bes javnosti

Objavljeno:

Neimenovana Kineskinja nedavno je osuđena na zatvorsku kaznu zbog otmice 11-godišnje devojčice koju je planirala da podigne kao “savršenu ženu” za svog sina.

Ona je upoznala dete 13. februara 2023, dok je bila u gradu Liupanšui u jugozapadnoj provinciji Guejdžou. Nakon toga skovala je pakleni plan.

Prvo je upitala roditelje da povede dete u njen grad Kujing. Otac je odbio ponudu, pa je sutradan izvela otmicu u društvu 27-godišnjeg sina.

Šest dana kasnije žena je uhapšena, a sin se predao policiji, prenosi Oddity Central.

Polovinom decembra, osuđeni su na zatvorsku kaznu - žena je dobila dve godine, a sin sedam meseci. Njihova žalba Apelacionom sudu nije uvažena.

Ovaj slučaj, kao i izrečena presuda, izazvali su bes javnosti, a mnogi građani su svoje mišljenje iskazali na kineskim društvenim mrežama.

“Ne razumem zašto su kazne tako blage. To je razlog da se zločin nastavi. Profit je veći od troškova“, napisala je jedna osoba.

Druga se nadovezala: “Sedam meseci? Neverovatno. Zar je cena otmice dece tako niska? Ovo je praktično ohrabrujuće za zločince”.

Bonus video:

03:42

DETE NIKADA NIJE BILO TAMO, NE BI SE ODVAJALO OD MAJKE Gosti Usijanja bez dileme: Otmica se nije dogodila IZ OVOG RAZLOGA

(Espreso/ Telegraf/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.